Welkom bij De Zorgsprekers.
Klik hier voor een overzicht van ons aanbod

De Zorgsprekers is een uniek sprekersbureau diepgeworteld in de zorg, gespecialiseerd in het boeken en bemiddelen van inspirerende topsprekers, dagvoorzitters en moderators op basis van één gemeenschappelijke factor: hun unieke connectie met de zorg. De Zorgsprekers maakt het mogelijk om in te spelen op actuele onderwerpen als eHealth, Innovatie, Big Data, Leadership, Value Based Health Care, A.I., Healthcare Robotics.

Breed aanbod
Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot voormalig politici en topmanagers uit de zorg: De Zorgsprekers heeft een breed aanbod van inspirerende sprekers, dagvoorzitters en moderators. Iedere spreker is een autoriteit binnen zijn of haar vakgebied en brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek. Zo zijn bijvoorbeeld hoogleraar Erik Scherder, voormalig politicus André Rouvoet en presentatrice Laurien Verstraten via De Zorgsprekers te boeken.

De Zorgsprekers: Patients Included!
Ook hecht De Zorgsprekers veel waarde aan ervaringsdeskundigen. Dit zijn sprekers die zelf hebben meegemaakt hoe het is om zorg nodig te hebben, te krijgen of om zorg te (moeten) verlenen aan een dierbare. Onder andere auteur Heleen van Royen en topsprekers als Jaap Bressers, Anne Kien en Loes Heijmans-Beek.

Het gaat om de inhoud
De Zorgsprekers legt de nadruk op het bieden van kwalitatieve en relevante inhoud, door middel van een groeiend aanbod aan sprekers van topniveau. De verbindende factor is daarbij altijd de connectie met de zorg. 
Om deze kwaliteit te waarborgen biedt De Zorgsprekers al haar sprekers naar wens actieve ondersteuning op het gebied van vorm en inhoud, zodat zij de best mogelijke performance kunnen (blijven) bieden.

Op zoek naar een Zorgspreker, of zelf een Zorgspreker worden?

Neem dan direct contact op via e-mail, Facebook of LinkedIn!

De Zorgsprekers. Omdat het om de inhoud gaat.