Ruben de Neef, e-health specialist bij Luscii en lid Jonge Zorgdenktank

e-health specialist bij Luscii & lid Jonge Zorgdenktank

Ruben de Neef

Ruben de Neef is e-health specialist bij Luscii, alumnus van het ontwikkeltraject Talent for Care. Hij zet zich met deze projecten actief in voor een toekomst waarin zorg op de beste plaats en tijd wordt geleverd, gepersonaliseerd naar de wensen van de patiënt. Maar wat betekent die verandering voor zorgorganisaties en de professionals die erin werken? Met zijn ervaring met implementatie en productontwikkeling van eHealth deelt hij de belangrijkste lessen om succesvol met digitale zorg aan de slag te gaan.

Fris gezicht als dagvoorzitter

Daarnaast trekt hij het land in als een fris gezicht in het veld van trainers en dagvoorzitters. Onbevangen nodigt hij zichzelf en anderen uit steeds iets nieuws te proberen. Hij kenmerkt zich door zijn nieuwsgierigheid en toont graag waardering. Met lef en enthousiasme weet hij ieder publiek te prikkelen.

Ruben de Neef komt bij u spreken over e-health, of over:

  • De toekomst van de zorg
  • Digitalisering van zorg
  • Impactvolle implementatie

Ruben spreekt in het Nederlands en in het Engels.

Testimonial:

“Ik heb een optreden van Ruben bijgewoond. Heel professioneel: hij neemt de mensen voor zich in, creëert ruimte voor de boodschap, denkt echt mee, doseert heel goed, gelooft in wat hij zegt, past de kneepjes van het vak heel natuurlijk toe.”

Gerelateerde spreker (en collega bij Luscii): Daan Dohmen.