Robert Daverschot Zorgsprekers zorgspreker dagvoorzitter moderator

Robert Daverschot

Dagvoorzitter | Online Moderator | Speaker Coach

Robert Daverschot is professioneel, full-time dagvoorzitter. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool, was hij onder andere werkzaam als hotel manager voor citizenM op Schiphol Airport. Hij werkt als generalist, maar is een veelgevraagd dagvoorzitter binnen de zorg. Daar benadert hij thema’s veelal vanuit het perspectief van gastvrijheid en hospitality management.

Denkt mee in voortraject

Robert werkte 7 jaar voor een eventbureau, was werkzaam op een talkshowredactie bij Omroep West en rondde zijn studie “Journalistiek Interviewen” aan de HU succesvol af. Met zijn ervaring en vlieguren, adviseert hij je [desgewenst] al vanaf de aanloop, in een zo waardevol mogelijk live of online programma. Daarin stelt hij graag het publiek centraal “immers de aanwezigen hebben volop kennis en ervaring, het is de kunst dat tijdens een event leuk en slim aan te spreken”.

Geanimeerd en met een prettige kalmte

Eén van zijn mooiste interviews had Robert met Adelheid Roosen tijdens “De Dag van de Dementie” over de zorg voor haar moeder en haar kijk op de zorg. Ook blikt hij positief terug op een levendig debat tussen oogartsen en optometristen over het gebruik van nachtlenzen bij kinderen. De medisch-ethische discussies tijdens een internationaal congres voor kindernefrologen maakten grote indruk op hem. Robert werkte verder o.a. voor de LHV, Wetenschappelijke Tafel Wijkverpleegkunde, ‘s Heeren Loo en het Mobile Healthcare congres. Robert zijn prettige kalmte sluit aan bij een branche waar zo vaak de kwaliteit van leven centraal staat.

Van branche event tot medewerkersessie

Robert heeft een bijzondere interesse in medewerkerssessies en is in staat een veilige sfeer te creëren. Tijdens branche events of medische congressen, bijt hij zich graag vast in de thematiek en weet hij als relatieve buitenstaander op gezette momenten ontwapenende vragen te stellen. Robert is lid van de Vakgroep Goede Dagvoorzitters en hecht waarde aan diversiteit [in brede zin] in de line-up van sprekers en panels. Als speaker coach helpt hij professionals en teams om een zo krachtig mogelijke story line te formuleren. Tenslotte is hij eventueel in staat om in vloeiend Engels een congres te modereren.

Robert Daverschot boeken

Heb je behoefte aan een goede dagvoorzitter voor jouw event? We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Neem contact op via jesse@zorgsprekers.nl