Renske

CEO van Winq | Shared Decision Making | Patiëntgerichte zorg

Renske de Bruine

Renske de Bruine is medeoprichter en CEO van Winq, een online platform voor het ontwikkelen, delen en distribueren van gepersonaliseerde zorginformatie voor patiënten en zorgverleners. Zij werd in 2017 door InspiringFifty benoemd als één van de 50 meest inspirerende vrouwen binnen de technologische sector.

Sinds 2008 is Renske werkzaam binnen de IT. Zij heeft veel hands-on ervaring binnen kerngebieden als sales, new business, marketing en technologie. Eén van haar kernkwaliteiten is het faciliteren van professionele IT-services en producten. Sinds 2012 zet Renske zich als zorgondernemer in voor het veranderen en verbeteren van de gezondheidszorg.

Renske is ervan overtuigd dat het verbinden van personen de kwaliteit van leven sterk kan verbeteren.  Op maatschappelijk gebied zet zij zich in door zowel patiënten als zorgverleners op nieuwe manieren aan elkaar te verbinden met behulp van technologie, zoals bijvoorbeeld via haar online platform Winq. Winq is erop gericht om zorgondernemingen te helpen bij het realiseren van écht patiëntgerichte zorg.

Zakelijk gezien is Renske het beste te omschrijven als gepassioneerd, hands-on, klantgericht, toegewijd, uitdagingsgedreven, open-minded en creatief. Haar specialiteiten liggen op de gebieden: Shared Decision Making, Digital Decision Aids, Patient Centered Care, IT-solutions, Business Development, Customer Journeys & Presenting. Voor deze onderwerpen en meer is Renske via De Zorgsprekers te boeken!