Nicole Plas is spreker en moderator bij Zorgsprekers

Dagvoorzitter | Chief Patiënt Officer | Zorgprofessional

Nicole Plas

“Als dagvoorzitter acteer ik graag interactief en verbindend, warm waar mogelijk, zakelijk waar nodig. De vraag is leidend en de inhoud bepalend”

Nicole Plas is dagvoorzitter en (tafel)gastspreker op (zorg gerelateerde) congressen en evenementen. Met een achtergrond in de marketing en communicatie en ervaring in de zorgsector als professional én eindgebruiker is geen onderwerp haar onbekend. Van de implementatie van digitale innovaties tot aan leiderschap in de zorg. Deze kennis is een groot voordeel om nóg beter de stem van het publiek te kunnen zijn. Nicole is flexibel, ontwerpt actief mee aan de bijeenkomst, houdt een blik op de inhoud én op de deelnemers. Ze betrekt de toehoorders graag interactief bij het onderwerp. Haar stijl laat zich het best omschrijven als charmant met een vleugje humor dwars de scherpte met respect als kader.

Graag is Nicole selectief in de aan te nemen opdrachten om zodoende de kwaliteit te leveren waar ze voor staat. Eén van de doelen van de bijeenkomst of het evenement moet zijn dat toehoorders actief betrokken worden en er ruimte is om op het snijvlak van comfortabel en kritisch te opereren. Onderwerpen die haar raken zijn Zorg, Maatschappij en Gezondheid. Samen met u als opdrachtgever optimaliseert zij de sfeer en beleving voor uw gasten en sprekers.

Nicole Plas boeken als dagvoorzitter

Nicole is uitstekend in te zetten als begeleider van een gesprek, bijvoorbeeld in de rol van dagvoorzitter. Nicole boeken? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee!