Nancy Rademaker is Zorgspreker, internationale keynote spreker met 20 jaar ervaring binnen IT

Internationale keynote speaker | Meer dan 20 jaar IT-ervaring | Expert in Customer Centric strategie

Nancy Rademaker

Als internationale keynote spreker deelt Nancy Rademaker graag haar persoonlijke ervaringen, rechtstreeks vanuit die plekken op de wereld waar technologie onze toekomst vormgeeft.
Nancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en de manier waarop technologie de maatschappij heeft veranderd en nog steeds verandert. Ze deelt graag haar passie voor technologie en combineert de waardevolle ‘inside’ informatie met haar ervaring in training en onderwijs. Haar enthousiasme voor mensen en ‘customer-centric’ strategieën is groot en ze houdt ervan om de nadruk te leggen op hoe technologie menselijk gedrag beïnvloedt en hoe het hen helpt om kennis te delen, creatief te zijn en te willen innoveren.

Roundtables, boardroomsessies & corporate evenementen

Nancy is een zeer gewaardeerd internationale spreker en heeft al veel roundtables, boardroomsessies en corporate evenementen verlevendigd met krachtige presentaties rondom digitale transformatie, extreme customer centricity, employee engagement, disruptie, AI, nieuwe businessmodellen en leiderschap.

In 2016 voegde ze zich bij nexxworks als partner. Nancy reist sindsdien met business leaders naar innovatiehubs zoals Silicon Valley, Shanghai, Shenzhen, Berlijn,… en gebruikt de inspiratie van die reizen als voortdurende en waardevolle input voor haar keynotes, waarmee ze de inhoud en de voorbeelden continu afstemt op de meest recente technologieën, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.

Voorbeeld: Onze gezondheid en patiëntgerichte zorg

Niets is belangrijker voor ons dan onze gezondheid en het is juist de gezondheidszorg die volledig wordt geherdefinieerd door technologie. In het Nieuwe Normaal is ons gedrag als mens, mede door de komst van het digitale, enorm veranderd. Wij hebben als het ware nieuwe karaktereigenschappen ontwikkeld die andere eisen stellen aan bedrijven in het algemeen, en de gezondheidszorg in het bijzonder. De drijvende kracht achter de veranderingen in deze sector is niet langer de arts, maar de patiënt.

De patiënt die zijn eigen gezondheid en behandeling steeds meer in eigen hand neemt, daarbij geholpen door de beschikbare technologie. Platformen, wearables, Big Data en Artificiële Intelligentie zorgen daarnaast ook voor betere diagnose, medicatie en monitoring.

In onze huidige, hyper-verbonden wereld, is een nieuwe mindset binnen gezondheidsorganisaties essentieel. Een waarbij de patiënt centraal wordt gesteld en de strategie opnieuw wordt bepaald, met een grote wendbaarheid als eerste prioriteit. Een drastische cultuurverandering is onvermijdelijk. Diverse technologieën kunnen gezamenlijk worden ingezet om de volledige ‘experience’ van patiënten en professionals naar een next level te brengen.

Topics van Nancy Rademaker en doelgroep

Nancy kan in haar lezingen dieper ingaan op bovenstaande topics, aan de hand van concrete voorbeelden vanuit toonaangevende techbedrijven onder de paraplu van de preventieve zorg, zoals Facebook, Amazon, Microsoft, Google & Apple. Ook vanuit vooraanstaande bedrijven uit China, zoals WeDoctor en Ping An Good Doctor weet zij voorbeelden te halen.

Met uitdagende beelden, korte video’s en veel humor zal haar wervelende speech iedereen aanspreken die op enige wijze betrokken is bij de gezondheidszorg. Interesse om Nancy te boeken als spreker? Stuur ons een bericht of klik op de knop aan de linkerkant!