Mark Lettinga Verslaving Zorgsprekers

Verslavingsexpert | Zorgondernemer Clean Verslavingszorg | Trainer & Spreker

Mark Lettinga

Mark Lettinga, ervaring met verslaving en herstel

Mark is een enthousiaste en goedlachse jongeman die zich inzet om de wereld ‘cleaner’ te maken. Hij weet wat verslaving inhoudt, omdat hij zelf een tijd lang met het probleem heeft geleefd. Echter, vandaag de dag heeft hij zijn nood in een daad om weten te zetten en een manier gevonden om de ziekte verslaving de baas te blijven. Hij is er dan ook trots op dat hij inmiddels meer dan 4 jaar clean is en de kracht heeft gevonden om ook andere mensen te helpen die voor dezelfde uitdagingen staan als hij.

Ervaringsdeskundige en zorgondernemer

Mark is gelukkig sinds augustus 2015 in herstel. Hij heeft 20 jaar in gebruik gezeten en met der tijd grote problemen gehad met cocaïne, alcohol en cannabis. Inmiddels heeft hij van zijn probleem zijn beroep weten te maken.

Naast bovenstaande is Mark oprichter van www.cleanverslavingszorg.nl. Clean Verslavingszorg is inmiddels een begrip in het noorden van het land en heeft al vele cliënten mogen helpen. Nadat Mark het tij voor zichzelf heeft kunnen keren, heeft hij het zijn missie gemaakt om het taboe op de ziekte ‘verslaving’ te doorbreken en anderen te helpen hun verslaving te overwinnen.

Spreker

Mark is een bevlogen spreker die het publiek voor zich weet te winnen. Door zijn levenservaringen te verweven in zijn verhaal weet hij moeiteloos te boeien en te inspireren. Uit de reacties van zijn optredens blijkt dat hij een inspirator is voor velen.

Mark wordt regelmatig gevraagd als spreker over de volgende onderwerpen:

  • Gedragsverandering;
  • (Intrinsieke) motivatie;
  • Persoonlijk leiderschap;
  • Verslaving

Terug naar het overzicht