Egge van der Poel, Clinical Data Scientist Erasmus MC
Executive Professor TIAS | Academic Director JADS | Clinical Data Scientist Erasmus MC | Fulltime Curious

Egge van der Poel

Egge van der Poel, Clinical Data Scientist, is een beta met een alfarandje. Gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica (lees: hele kleine deeltjes) met daarnaast een Bachelor als filosoof. Hij heeft een nieuwsgierige aard en een passie voor communicatie. Hij past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen.

Clinical Data Scientist, TEDx, vader.

Egge probeert een lieve vader te zijn voor de twee jonge zonen die hij en zijn prachtige vrouw samen hebben. Daarnaast werkt hij als Clinical Data Scientist in het Erasmus MC, als Academic Director bij JADS en als Executive Professor bij TIAS. Als freelancer adviseert hij verschillende stakeholders in de zorg, van overheid tot start-ups.

Onderwerpen

Egge brengt een breed scala aan onderwerpen naar het podium en is daarmee een veelgevraagd spreker. Thema’s variëren van Big Data en Data Science tot (Zorg)innovatie. Egge is een dynamische spreker met passie voor de inhoud waar hij over spreekt, en kan daarnaast ook uit de voeten als dagvoorzitter. Zijn kracht om bruggen te slaan tussen onderwerpen en mensen met elkaar te vinden komt hierin goed van pas. Bekijk een impressie: