Céline Mollink - Autisme coach trainer spreker AutismeKRACHT KRACHTplanner Zorgspreker

Psycholoog | Orthopedagoog | Autisme coach | Ervaringsdeskundige | Trainer

Céline Mollink

Op haar 27e kreeg Céline haar diagnose autisme. Het gaf opluchting maar tegelijkertijd veel onduidelijkheid. Hoe nu verder? Céline is zich verder gaan verdiepen en specialiseren in de wereld van autisme. Wat is het nu precies, hoe kun je het herkennen, maar belangrijker nog; hoe ga je ermee om, hoe kom je tot ontwikkeling en hoe benut je iemands krachten?

Céline Mollink is psychologe, orthopedagoog, autisme coach, trainer en ervaringsdeskundige. Naast haar werkzaamheden in de specialistische GGZ, waar zij mensen met autisme en/of ADHD diagnosticeert en behandelt, kreeg zij in 2019 het idee om te starten met AutismeKRACHT.

Autisme coaching, lezingen en webinars

Met AutismeKRACHT focust Céline zich op de ontwikkeling van een individu, het vinden van erkenning en herkenning bij anderen, het creëren van balans en stabiliteit en het doorbreken van stigma rondom autisme (ook bij vrouwen). Dit doet zij in de vorm van individuele coaching, (online) groepsbijeenkomsten, psycho-educatie, training, lezingen en tegenwoordig ook webinars.

In haar verhaal spreekt Céline over autisme vanuit haar eigen ervaring en koppelt ze dit aan theorie en praktijk. Wat is het nu eigenlijk precies, hoe herken je het (zowel bij mannen als bij vrouwen) en hoe sluit je het beste aan als omgeving, hulpverlener of werkgever etcetera. Tevens kan Céline haar lezingen/presentaties aan laten sluiten op de vraag van de opdrachtgever.

KRACHTplanner

Naast het volbrengen van haar sociale missie met AutismeKRACHT heeft Céline een (KRACHT)planner ontwikkeld die veelvuldig wordt verkocht aan de doelgroep en ondersteuning biedt bij het creëren van structuur en overzicht. Lees er meer over, of bestel één van de planners via de website van Céline.