image003

Rust zacht, lieve Bibian

Eén van onze ‘gouden’ Zorgsprekers is niet meer. Het bericht waarvan we ergens verwacht hadden dat het zou komen, kwam toch onverwachts. Rust zacht lieve Bibian, bedankt voor alles. Heb je de wens om bij te dragen aan de Mentelity Foundation? Neem dan een kijkje op de website van de stichting.

Boeken van Bibian Mentel

Er zijn twee boeken uitgekomen over Bibian’s ervaringen en de strijd tegen kanker: in Met mijn goede been uit bed en Kut kanker! lees je meer over het omgaan met tegenslagen en het verleggen van grenzen.

Het meest recente boek van Bibian heet LEEF. Na de publicatie van haar boek Kut Kanker! onderging Bibian twee risicovolle operaties aan haar nek. Drie weken later was ze alweer op weg naar Zuid-Korea om deel te nemen aan de spelen, waar ze twee gouden medailles wist te veroveren. Met het nieuwe boek beschreef Bibian dit traject en geeft ze een unieke kijk in haar leven (bron: Gooi- en Eemlander).

‘LEEF’ op Videoland

Documentairemaker Jesse Bleekemolen volgde Bibian een jaar lang en maakte een intiem portret. Bekijk deze prachtige serie via Videoland.

SMS LEEF naar 4004!

Na de uitzending van Humberto! van een tijdje terug, is de Mentelity Foundation overspoeld met liefde. Daarnaast werd vaak de vraag gesteld: “Wat kan ik betekenen voor Bibian?” Laat haar droom uitkomen en geef kinderen met een lichamelijke beperking een eerlijke kans. Steun de Mentelity Foundation en SMS LEEF naar 4004.