Annemarieke Driessen, ervaringsdeskundige dwarslaesie

Ervaringsdeskundige dwarslaesie | Ondernemer | Spreker

Annemarieke Driessen

Op haar 24ste was Annemarieke in de bloei van haar leven. Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Uit het niets werd zij geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Een onvoorziene factor die ervoor heeft gezorgd dat de koers van haar leven ingrijpend veranderde.

De gevolgen van een dwarslaesie

Annemarieke heeft niet zich laten kleinhouden door deze vaak levensbepalende gebeurtenis. Het heeft haar sterker gemaakt en vandaag de dag gebruikt ze haar verhaal om anderen sterker te maken. Ze weet hoe een 180-graden-verandering voelt en weet wat hard werken aan jezelf (zowel fysiek als mentaal) betekent. Daarnaast is Annemarieke nog steeds ondernemer, sinds haar dwarslaesie wel met een diepere missie: Mensen en organisaties raken, inspireren en motiveren met haar kennis en ervaring.

Een inspirerend verhaal

Met Annemarieke brengt u een inspirerend verhaal naar uw podium. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet zij mensen in beweging. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het geven van lezingen binnen organisaties in de gezondheidszorg, dienstverlening en het bedrijfsleven.