Wilco Bothof van Quint: De Zorgsprekers

Partner, Quint Wellington Redwood | Gezondheidszorg, pharma & medtech

Wilco Bothof

Wilco is de verantwoordelijk partner voor de activiteiten van Quint in de gezondheidszorg, pharma en medische technologie. Het is zijn passie om relaties te helpen met het opstellen én doorvoeren van hun digitale strategie. Zelf voert hij ook opdrachten uit op dat onderwerp, publiceert hij erover en organiseert hij regelmatig vision dinners met diverse klanten.

Voorafgaand aan Quint

Zijn professionele ervaring deed Wilco op bij Unilever (marketing & communicatie), KPMG, EY en Quint in managementconsultancy. Verder is hij een goede programmamanager met ervaring in internationale pharma- en medtechorganisaties. Wat hem volgens relaties en collega’s typeert, en waar ze hem om waarderen is zijn energie, analytische geest en visie.

Ervaring als spreker

Zijn ruime ervaring binnen de gebieden pharma, medische technologie en programmamanagement maken Wilco een uitgelezen spreker binnen èn buiten de zorgwereld. Zijn energie stelt hem in staat om een overtuigend verhaal neer te leggen, en zijn sterke visie helpt om dit verhaal relevantie te geven.