Kim Peters Healthnovum Zorgsprekers. Omdat het om de inhoud gaat.

Oprichter, CEO van Healthnovum | Zorginnovatie

Kim Peters

Kim Peters heeft als missie om de gezondheid van mensen te verbeteren door de zorg van binnenuit te vernieuwen. Ze deed ervaring op als innovatiemanager in een groot ziekenhuis, is directeur van een coöperatie die zorginnovaties versnelt en ontwikkelde vanuit haar bedrijf Healthnovum The Health Innovation Discovery Course, een e-learning waarin zorgprofessionals in 8 modules hun eigen innovatieplan uitwerken. Ze helpt professionals zelf de zorg te innoveren door het geven van workshops, een tweedaagse en persoonlijke begeleiding bij de e-learning. Daarnaast spreekt ze regelmatig op conferenties om professionals bewust te maken van de noodzaak om de zorg te innoveren. Ze reikt hen handvatten aan waarmee ze zelf met zorginnovatie aan de slag kunnen.

Innovatieve technologieën en oplossingen

Er zijn steeds meer mensen met een chronische ziekte. De vraag naar zorg stijgt. Er moet steeds meer in minder tijd worden gedaan. Professionals in de zorg moeten zich constant aanpassen. Deze uitdagingen vragen om innovatieve manieren van werken met innovatieve technologieën en oplossingen. Door middel van praktijkvoorbeelden biedt Kim als spreker handvatten om innovatie vorm te geven en toe te passen.

Kim Peters: Sprekerservaring

Door haar voorgaande functies is Kim gewend om het podium op te stappen en haar verhaal te vertellen, zowel op bestuursniveau als op werknemersniveau. Ook de grotere podia van congressen zijn haar niet vreemd. Zo sprak zij de afgelopen tijd tweemaal op het Innova symposium (doelgroep medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundigen) en op de Digital Healthcare Show in Londen.

Meer informatie over Kim is te vinden via Healthnovum en LinkedIn.